SIO 2020

SIO 2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Ob koncu šolskega leta 2016/17 smo se vključili v projekt SIO 2020 pod okriljem ARNES-a. Štiriletni “Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju” bo omogočal vzgojno-izobraževalnim zavodom sofinanciranje izgradnje brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme.

Spletna stran evropske kohezijske politike v Sloveniji: http://www.eu-skladi.si/

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Več podrobnosti o Programu nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju najdete na spletni strani Programa (https://www.arnes.si/sio-2020).

Zbiranje šolskih potrebščin

Otroci in odrasli imamo v predalih veliko pisal. In koliko jih v resnici sploh potrebujemo in uporabljamo? Najverjetneje bo odgovor, da vseh že ne, mogoče pol ali samo nekaj. In zakaj ne bi naredili nekaj dobrega in ta pisala podarili nekomu, ki jih nima in si jih ne more kupiti v trgovini tako kot mi?

Več

eTwinning Cards Exchange – Izmenjava voščilnic

Učenci in učiteljice drugih razredov OŠ Apače smo se odločili, da si bomo malo popestrili december. Preko eTwinning projekta smo se povezali s šolami po Evropi. V začetku decembra smo posneli video, s katerim smo jim zaželeli lepe božične praznike ter srečno novo leto. V okviru novoletnih delavnic smo nato izdelali voščilnice. 2.a je izbral

Več

eTwinning projekti na naši šoli

Naše eTwinning aktivnosti lahko spremljate na našem eTwinning blogu http://etwinningosapace.weebly.com/   

Več
Accessibility