Drage učenke, dragi učenci!

Šola je prostor, v katerega vstopite z majhnimi čeveljci, zapustite ga v skorajda odraslih. V tem času se opremite z novimi znanji, ste bogatejši za nešteto življenjskih izkušenj, premagate marsikatero oviro …

V kolikor se na tej poti srečate s težavami, ki jih sami ne znate oz. ne zmorete rešiti, pridite in rešitve bomo iskali skupaj! Na mene se lahko obrnete, če imate učne težave oz. želite pridobiti kompetence na področju učenje učenja, morda imate težave s sošolci, se počutite nelagodno v šoli ali doma. Lahko tudi skupaj odkrivamo vaša močna področja, ki so pomembna pri odločanju o poklicni poti. Prav tako lahko potrkate na moja vrata, če  ste se znašli v labirintu ljubezenskih težav ali doživljate kakršno koli obliko nasilja ali pa kar tako, ker ste si morda zaželeli le pogovora.

Zagotavljam vam, da nobena ovira ni tako velika, da je s skupnimi močmi ne bi uspšno rešili!

Spoštovani starši!

Tudi Vas vabim, da se ob morebitnih težavah, ki vključujejo vsa področja vzgojno-izobraževalnega delovanja, obrnete name. Prav tako sem Vam na voljo za reševanje morebitnih težav, ki jih zaznate pri otroku oz. s katerimi se srečujete znotraj družine in bistveno vplivajo na otrokovo doživljanje oz. življenje v šoli in izven nje. Sodelujem z zunanjimi inštitucijam, kjer s skupnimi močmi iščemo rešitve in konstruktivno delujemo v smeri opolnomočenja vseh deležnikov, ki se jih problemska situacija dotika.

Vaša svetovalna delavka, Davorina Giorgiutti.

 

Dosegljiva sem na telefonski št. 02/564 2294 ali preko e-maila  os.apace@siol.netV primeru osebnega obiska priporočam, da se predhodno najavite. Hvala.

Svetovalna delavka
  • Davorina Giorgiutt
  • 02 564 22 94
  • os.apace@siol.net
Accessibility