Kulturni dan s proslavo ob dnevu samostojnosti in enotnosti z voščili ravnateljice, učiteljev in dedka Mraza

Kljub daljavi nam je uspelo. Tako kot so pred tridesetimi leti stopili skupaj vsi Slovenci in podprli Slovenijo za samostojno in neodvisno državo, smo letos združili moči učenci in učitelji ter pričarali še eno zgodbo o naši domovini. Voščila nam je ravnateljica Violeta Kardinar z učitelji, oglasil se je tudi dedek Mraz.

Prijeten ogled.

Povezava:

https://vimeo.com/494273552

Po ogledu proslave so učence v spletnih učilnicah čakale učiteljice, ki so pripravile pestre dejavnosti.

V 1. triadi so si ogledali lutkovno predstavo Zajčja hišica in posnetek o veselem decembru na naši šoli v lanskem letu, v videokonferenci so se srečali z učiteljicami in sošolci, pokazali, kaj znajo in si izrekli voščila. V 2. triadi so sodelovali v kvizu o praznikih in izdelali voščilnice, s katerimi so se  poklonili zdravstvenim delavcem.

V 3. triadi so strnili vtise po ogledu proslave, obiskali so spletno učilnico “šolska knjižnica” in ustvarjali slovensko zastavo na poljuben način. Nastali so zanimivi izdelki: https://padlet.com/kulturnidanosapace/u3dkq5x2gsibsv04

Seveda pa zadnji dan pred počitnicami ni minil bez druženja z razredniki, sorazredniki in sošolci, kjer so si izrekli voščila in lepe želje za leto 2021.