ZAHVALA STARŠEM IN SKRBNIKOM OTROK OŠ APAČE

Spoštovani starši,

danes smo naredili korak skozi nov ukrep samotestiranja učencev v Osnovni šoli. V iskanju vseh možnih rešitev, ki bi bile sprejemljive, kadar gre za največ, kar imamo, NAŠE OTROKE, smo se precej spraševali, jezili, iskali krivce, izrekli veliko mnenj in besed, izgubili veliko dragocenih moči.  Na koncu ste se odločili tako, kakor menite, da je v okviru sprejemljivega. Žal mi je, da ni bilo več izbire. Vam pa zagotavljam, da sem naredila vse, kar je bilo v moji moči, da bi nam vsaj z malo lažjim srcem zaupali in verjeli, da bomo otrokom karseda olajšali pot skozi nove ukrepe. Vse, ki še niste trdno odločeni in imate pomisleke glede postopka samotestiranja, vabim, da samotestiranju prisostvujete, ne glede na starost otroka. V kolikor se odločite za to možnost, vam je na voljo v športni dvorani (zadnji vhod), vsak dan med sedmo in osmo uro zjutraj. Spremljajte svoje otroke in jim pomagajte, kolikor mislite, da je potrebno. Vaša prisotnost je vsaj približek testiranju v domačem okolju. Pridite, ne boste edini. Spoštujemo tudi odločitve posameznikov, ki ste se odločili, da je za otroka bolje, če se izobražuje v domačem okolju. Želimo vam uspešno delo.

Upamo, da bodo šolska vrata ostala odprta še naprej, in da bomo čim bolj zdravi.

Pred nami je veseli december. Morda v luči razmer ne bo običajen, bomo pa poskrbeli za dovolj smeha, zabave in prazničnega vzdušja v največji možni meri. Okrasili bomo šolo, pekli piškote, izdelovali praznično dekoracijo in čakali na dobre može. Brez otrok ni pravih praznikov.

ZAHVALJUJEM SE VAM ZA RAZUMEVANJE, VSE KONSTRUKTIVNE POGOVORE, IZRAŽENE DVOME, POMISLEKE, KOMUNIKACIJO. KOT SEM ŽE VEČKRAT DEJALA, SEM PONOSNA, DA TUDI V NAJTEŽJIH SITUACIJAH OHRANJATE STRPNOST IN SPOŠTLJIV ODNOS DO USTANOVE IN ZAPOSLENIH.

ZA VSE TO VAM ŠE ENKRAT ISKRENA HVALA.

Ravnateljica:Violeta Kardinar l. r