Poskrbimo za svoje dobro počutje

Spoštovani!
V času epidemije se je še posebej izkazalo, kako pomembna je skrb za duševno zdravje. V ta namen smo pripravili plakat in na enem mestu zbrali dostopna gradiva, ki so vam, vašim zaposlenim in uporabnikom vaših storitev lahko v pomoč pri skrbi za dobro počutje in duševno zdravje v času širjenja COVID-19.
Plakat se nahaja v priponki in je v pokončni verziji pripravljen za tisk v dveh velikostih (A3 in A4). Ležeča verzija pa je namenjena predvajanju na zaslonih in TV ekranih, v kolikor jih imate na voljo. Z nekaj dodatnimi informacijami o možnih načinih skrbi za duševno zdravje, je plakat na voljo tudi na spodnji povezavi:
Dodatna gradiva za psihološko pomoč pa so namenjena vsem, ki bi radi pridobili več informacij o tem, kako prepoznati različne stiske, duševne težave in kako ob njih ustrezno ravnati. Med njimi so tudi gradiva, namenjena specifičnim skupinam, npr. staršem, otrokom in mladostnikom, športnikom, staršem v pred in poporodnem obdobju, tistim, ki so v izolaciji itd. Dodatno smo zbrali tudi gradiva, namenjena strokovni javnosti ter gradiva v angleškem jeziku. Seznam gradiv sproti posodabljamo in dopolnjujemo. Vsa gradiva so na voljo na spodnji povezavi:
Kot naše partnerje in zaveznike v skrbi za duševno zdravje prebivalstva, vas ponovno vljudno prosimo, da po svojih zmožnostih delite in razširite informacijo o plakatu in gradivih v svojem okolju in nam tako pomagate pri ozaveščanju o pomenu skrbi za dobro duševno zdravje.
Iskrena hvala za podporo in vse dobro vam želimo!

poskrbimo za svoje dobro počutje_plakat_A4_F